ПСИХОТЕРАПІЯ - Кошова, І. В.; Литовченко, Н. Ф. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2022)
Навчально-методичний посібник включає в себе зміст навчальної дисципліни «Психотерапія», теоретичний матеріал щодо запропонованих тем, методичні рекомендації до їх вивчення, завдання та матеріали для роботи на заняттях і самостійної роботи. Посібник рекомендований студентам, що вивчають психологію як фахову дисципліну, а також психологам, які прагнуть підвищити свою професійну компетентність.
Keywords: психотерапія; запит; скарга; его; психоаналіз