ПРОМИСЛОВИЙ ТУРИЗМ В УКРАЇНІ - Лутченко, Марія Сергіївна (My University, 2021)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня магістр; Освітньо-професійна програма: Середня освіта (Географія) зі спеціальності 014.07 Середня освіта (Географія) Науковий керівник: Барановська Ольга Віталіївна, канд. геогр. наук, доцент Рецензент: Філоненко Ірина Миколаївна, кандидат географічних наук, доцент Рецензент: Зеленська Олена Олександрівна, кандидат економічних наук, професор, завідувач кафедри туризму Національного університету "Чернігівська політехніка"