Роль метафори в німецькомовному короткому оповіданні: перекладацький аспект - Шиш, Оксана Юріївна (My University, 2019)
Науковий керівник: к. філол. наук, доцент кафедри німецької мови Блажко М. І. Рецензенти: к. філол. наук, доцент кафедри німецької мови Ролік А. В. доктор філол. наук, професор, завідувач кафедри теорії, практики та перекладу англійської мови факультету лінгвістики НТУУ “КПІ ім. Ігоря Сікорського” ІщенкоН.Г.