«Контрастивний аналіз інтернаціональної лексики в німецькій та українській мовах» - Балін, Павл Петрович (My University, 2020)
Науковий керівник канд. філол.. наук, доцент кафедри німецької мови Ролік Анатолій Васильович; Внутрішній рецензент канд. філол. наук, доцент кафедри німецької мови НДУ ім. М. Гоголя Щербак Олена Миколаївна; Зовнішній рецензент канд. філол. наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов НДУ ім. М. Гоголя Данильченко Ірина Валеріївна