Сучасні екологічні проблеми Українського Полісся та суміжних територій (до 30-ї річниці аварії на ЧАЕС) : Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (20-22 квітня 2016 року). – Ніжин, 2016. – 250 с. - (:unkn) unknown (My University, 2016)
Матеріали конференції містять результати досліджень учених різних науково- дослідних і навчальних закладів України, Білорусі, Грузії у царині екологічної проблематики Українського Полісся та суміжних територій, пов’язаної з аварією на Чорнобильській АЕС. Видання адресоване насамперед науковцям, управлінцям, краєзнавцям, викладачам, учителям, аспірантам і студентам, а також тим, хто цікавиться дослідженнями з екологічної тематики. У текстах матеріалів доповідей, опублікованих у даному збірнику, збережено авторський стиль викладу матеріалу. За достовірність інформації та можливість її відкритого друку несуть відповідальність автори.