ПЕДАГОГІЧНА ТВОРЧІСТЬ - Пихтіна, Н. П. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2013)
Навчальний посібник вміщує інформацію з усіх тем, передбачених навчальною програмою, та відповідні модулі робочої програми (лекційних, семінарських та лабораторних занять, індивідуальної та самостійної роботи). Рекомендується для використання викладачами і студентами педагогічних спеціальностей ДНЗ.
Keywords: професійний портрет; професійно-педагогічна майстерність; педагогічна творчість; вихователь; внутрішня техніка; зовнішня техніка; самопрезентація вихователя; самовиховання; самовдосконалення; педагогічний такт; педагогічна етика; міжособистісні стосунки у педагогічному колективі