Методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни «Соціально-педагогічна робота з різними типами сімей» - Хлєбік, С. Р.; Зінченко, Т. В. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2023)
Видання складається із завдань і методичних рекомендацій здобувачам освіти галузі знань 23 Соціальна робота, спеціальності 231 Соціальна робота за освітньою програмою «Соціальна робота з додатковою спеціальністю». Методичні рекомендації є складовою системи методичного супроводу освітнього процесу, спрямовані на підвищення якості підготовки фахівців за першим (бакалаврським) рівнем освіти та створення умов для ефективної організації процесу навчання з дисципліни «Соціально-педагогічна робота з різними типами сімей».
Keywords: методичні рекомендації; соціально-педагогічна робота; сім'я; типи сімей