АНТИЦИПАЦІЯ ЯК ЗАСІБ ПІДВИЩЕННЯ АКТИВНОЇ ТА УСВІДОМЛЕНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ НА УРОКАХ ЛІТЕРАТУРНОГО ЧИТАННЯ - ЄМЕЦЬ, ВІКТОРІЯ СЕРГІЇІВНА (My University, 2019)
Науковий керівник: КИРИЧОК ІННА ІВАНІВНА, кандидат пед. наук, доцент кафедри педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту. Рецензенти: Тонконог І.В., канд. пед. наук, доц. кафедри іноземної мови та перекладу Київського національного торгівельно-економічного університету; Дубровська Л.О., канд. пед. наук, доцент кафедри педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту.