Навчання стратегій активного слухання студентів ЗВО, які вивчають англійську мову як спеціалізацію - Кушніренко, Юлія Вікторівна (My University, 2019)
Науковий керівник: к.п.н., доц. каф. прикладної лінгвістики Халимон І.Й. Рецензенти: к.п.н., доц. каф. прикладної лінгвістики Ларіна Т.В. к.п.н., доц. каф. іноземних мов Уманського державного педагогічного університету ім. Павла Тичини Загоруйко Л. О.