ЗНАКИ ПИТАННЯ В ІСТОРІЇ УКРАЇНИ: провінційний простір і час - (:unkn) unknown (My University, 2013)
Збірник містить низку доповідей, поданих на VIII Міжнародну наукову конференцію "Знаки питання в історії України: провінційний простір і час
Збірник матеріалів ІХ Міжнародної наукової конференції 19–20 квітня 2013 року