СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ В УПРАВЛІННІ СИСТЕМОЮ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПІДРУЧНИКАМИ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ США - Ельбрехт, О. М. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2023)
У монографії проаналізовано сучасні тенденції в управлінні системою забезпечення підручниками шкільної освіти у США. Теоретично обґрунто¬вано вплив наукових концепцій і теорій, що слугували фундаментом для практичної діяльності суб’єктів управління. Висвітлено історичні аспекти розвитку і сучасний стан навчального книговидання. Розкрито особливості управління шкільною освітою та системою її забезпечення підручниками, характерні для США. Обґрунтовано доцільність використання науково-педагогічних досягнень американських освітян у вітчизняній педагогічній практиці. Книга може бути корисною для наукових працівників, керівників закладів середньої освіти, вчителів, студентів та аспірантів педагогіч¬них закладів вищої освіти.