Вплив взаємин дошкільників з дорослими й однолітками на виникнення у них агресивної поведінки - Настич, Ірина Володимирівна (My University, 2019)
Науковий керівник: Пихтіна Ніна Порфиріївна, кандидат педагогічних наук, доцент Рецензенти: доктор психологічних наук, професор Папуча М.В. кандидат педагогічних наук, доцент Голота Н.М.
Keywords: агресивна поведінка; взаємини дітей з дорослими