«Уживання модальних слів у німецькомовних новинних текстах» - Осипенко, Богдан Ігоревич (My University, 2020)
Науковий керівник: Щербак Олена Миколаївна, канд. філол. наук, доцент кафедри німецької мови; Рецензенти: Блажко Марія Іванівна, канд. філол. наук, доцент кафедри німецької мови; Талавіра Наталія Михайлівна, канд. філол. наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов