Історичні уроки Версаля: спроби переосмислення - Дудар, О. В. (Видавництво НДУ ім. Миколи Гоголя, 2019)
У статті йдеться про висновки українських та зарубіжних дослідників щодо наслідків функціонування Версальської системи у системі світових та європейських міжнародних відносин. Здійснено спробу узагальнити популярні в сучасній історичній науці підходи до визначення уроків Версалю та їх переосмислення.
Keywords: Версальська система; міжнародні відносини; Перша світова війна