ОСОБЛИВОСТІ ПЕРЕКЛАДУ МІЖМОВНИХ ОМОНІМІВ (НА МАТЕРІАЛІ СУЧАСНОЇ НІМЕЦЬКОЇ МОВИ) - Линник, Ольга Сергіївна (My University, 2021)
Науковий керівник: Щербак Олена Миколаївна, канд.філол.наук, доцент кафедри німецької мови; Рецензент: Блажко Марія Іванівна, канд.філол.наук, доцент каф. німецької мови; Рецензент: Талавіра Наталія Михайлівна, канд. філол. наук, доцент каф. германської філології та методики викладання іноземних мов