ФОРТЕПІАННА ПІДГОТОВКА ЯК СКЛАДОВА ПРОФЕСІЙНОГО СТАНОВЛЕННЯ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ МУЗИКИ - Ревенчук, В. В. (Видавництво НДУ ім. Миколи Гоголя, 2017)
У статті аналізується проблема інтеграційних зв’язків між інструментально-виконавськими дисциплінами у процесі фахової підготовки майбутнього вчи-теля музики. Обґрунтовується необхідність педагогічної проекції знань та умінь, отриманих у процесі навчання у класі фортепіано.
Keywords: інструментально-виконавська підготовка; музично-виконавські дисципліни; інтеграція навчальних дисциплін