ФОРМУВАННЯ ПІЗНАВАЛЬНОГО ІНТЕРЕСУ ДО УРОКІВ МАТЕМАТИКИ ЗАСОБАМИ ДИДАКТИЧНИХ ІГОР - Бєляєва, Наталія Миколаївна (My University, 2019)
Науковий керівник: Білоусова Надія Валентинівна, канд. пед. наук, доцент кафедри педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту Рецензент: викладач педагогіки і психології Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу ім. І.Я.Франка, канд. пед. наук Ткаченко Л.І.; Рецензент: канд. пед. наук, доцент кафедри педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту Гордієнко Т.В.