МЕТОДИКА ФОРМУВАННЯ ЛІНГВОСОЦІОКУЛЬТУРНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ В ПРОЦЕСІ ВИВЧЕННЯ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ УЧНЯМИ СТАРШОЇ ШКОЛИ - Руденко, Олександр Миколайович (My University, 2022)
Науковий керівник: Плотніков Є. О., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов; Рецензент: Пономаренко О. В., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов; Рецензент: Ларіна Т.В., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри прикладної лінгвістики