Теорія і методика навчання соціальної і здоров’язбережувальної освітньої галузі в початковій школі - Лісовець, О. Г.; Самойленко, О.В. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2021)
Навчально-методичний посібник з навчальної дисципліни «Теорія і методика навчання соціальної і здоров’язбережувальної освітньої галузі в початковій школі» передбачений для студентів І бакалаврського рівня, спеціальності 013 «Початкова освіта» факультету психології та соціальної роботи і містить: загальну інформацію, опорний конспект лекцій, плани та завдання до практичних і лабораторних занять, завдання для ІНДЗ, самостійної роботи, питання підсумкового контролю знань, список рекомендованих джерел.