> Шифр: ЕВ/2006/6 Журнал 2006р. N 6 Гетьман, В. І. Еколого-економічна (реакційна) діяльність установ природно-заповідного фонду / В.І. Гетьман. - С.2-6 Корзун, В. Н. Вимоги до якості харчування населення в умовах екологічного неблагополуччя / В.Н. Корзун. - С.10-14 Гуліч, М. П. Сучасні підходи до гігієнічної оцінки функціональних продуктів харчування / М.П. Гуліч, О.В. Ященко. - С.15-16 Дементьєва, Т. П. Деякі аспекти екологічної освіти і виховання учнів в інтересах збалансованого розвитку / Т.П. Дементьєва. - С.23 Є примірники у відділах: всього 1 : Ч.З.№2 (1) Вільні: Ч.З.№2 (1) |
Корзун, В. Н. Вимоги до якості харчування населення в умовах екологічного неблагополуччя [Текст] / В.Н. Корзун> // Екологічний вісник : Науково-популярний екологічний журнал. - 2006. - N6. - С. 10-14 Рубрики: харчування Екологія Є примірники у відділах: всього 1 : Ч.З.№2 (1) Вільні: Ч.З.№2 (1) |
К 73 Котов, А. И. Пищевые продукты в лечебном питании [Текст] / А. И. Котов, В. Н. Корзун. - К. : Здоров’я, 1984. - 144 с. - (Библиотека практического врача). - 0.45 крб. РУБ 613 Дод.точки доступу: Корзун, В.Н. Примірників всього: 1 Ч.З.№2 (1) Свободны: Ч.З.№2 (1) |