Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/2451
Title: Методичні рекомендації до підготовки та захисту кваліфікаційної роботи магістра на здобуття освітнього рівня «магістр» для спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво)
Issue Date: 2022
Publisher: НДУ ім. Миколи Гоголя
Citation: Методичні рекомендації до підготовки та захисту кваліфікаційної роботи магістра на здобуття освітнього рівня «магістр» для спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) / укл.: Гусейнова Л. В., Дворник Ю. Ф., Коваль О. В. Ніжин: НДУ ім. М. Гоголя, 2022. 102 с.
Abstract: У методичних рекомендаціях висвітлені теоретичні та практичні питання проведення наукового дослідження на мистецьких факультетах. Розкриваються методологія наукового пошуку, сучасні методи та методики проведення дослідження. Розглянуто весь процес підготовки та написання магістерських робіт. Посібник містить методичні поради щодо основних вимог, які стосуються підготовки, структури, літературного оформлення та захисту магістерських робіт. Посібник розрахований на магістрантів, які навчаються за спеціальністю 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) галузі знань 01 Освіта/Педагогіка, викладачів та наукових керівників кваліфікаційних магістерських робіт.
URI: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/2451
Appears in Collections:Навчально-науковий інститут мистецтв імені Олександра Ростовського

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МАКЕТ_Гусейнова_Дворник.pdf1,14 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.