Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/2451
Назва: Методичні рекомендації до підготовки та захисту кваліфікаційної роботи магістра на здобуття освітнього рівня «магістр» для спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво)
Дата публікації: 2022
Видавець: НДУ ім. Миколи Гоголя
Бібліографічний опис: Методичні рекомендації до підготовки та захисту кваліфікаційної роботи магістра на здобуття освітнього рівня «магістр» для спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) / укл.: Гусейнова Л. В., Дворник Ю. Ф., Коваль О. В. Ніжин: НДУ ім. М. Гоголя, 2022. 102 с.
Короткий огляд (реферат): У методичних рекомендаціях висвітлені теоретичні та практичні питання проведення наукового дослідження на мистецьких факультетах. Розкриваються методологія наукового пошуку, сучасні методи та методики проведення дослідження. Розглянуто весь процес підготовки та написання магістерських робіт. Посібник містить методичні поради щодо основних вимог, які стосуються підготовки, структури, літературного оформлення та захисту магістерських робіт. Посібник розрахований на магістрантів, які навчаються за спеціальністю 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) галузі знань 01 Освіта/Педагогіка, викладачів та наукових керівників кваліфікаційних магістерських робіт.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/2451
Розташовується у зібраннях:Навчально-науковий інститут мистецтв імені Олександра Ростовського

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МАКЕТ_Гусейнова_Дворник.pdf1,14 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.