Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/2689
Title: ОСОБЛИВОСТІ НЕГАТИВНИХ ЕМОЦІЙНИХ ПРОЯВІВ У ДІТЕЙ СТАРШОГО ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ
Authors: Бобро, Л. В.
Keywords: негативні емоційні прояви
діти старшого дошкільного віку
Issue Date: 2021
Citation: Бобро Л.В. Особливості негативних емоційних проявів у дітей старшого дошкільного віку. ІІ МІЖНАРОДНа НАУКОВО-ПРАКТИЧНа КОНФЕРЕНЦІЯ СТУДЕНТІВ ТА МОЛОДИХ ВЧЕНИХ «ОСВІТНІ І КУЛЬТУРНО-МИСТЕЦЬКІ ПРАКТИКИ В КОНТЕКСТІ ІНТЕГРАЦІЇ УКРАЇНИ У МІЖНАРОДНИЙ НАУКОВО-ІННОВАЦІЙНИЙ ПРОСТІР», 13-14 травня 2021 року. С.133-134
Abstract: У даній публікації розглядаємо негативні емоційні прояви дітей старшого дошкільного віку. Вони названі саме так у звʼязку з тим, що вони повʼязані зі стражданням, болем, фізичним дискомфортом, присутній напрузі та тривозі. До негативних емоційних станів, зазвичай, відносять злість, гнів, лють, істерику, страх, образу, розчарування, смуток та інші.
Description: Сучасний етап життя характеризується насиченістю подіями негативного характеру, частою зміною умов життя, доступністю та наповненістю інформації про хвороби, політичні сутички, стихійні лиха та іншу. Не менш негативний вплив здійснюють легкодоступні мультфільми для дітей дошкільного віку, сюжет яких сповнений злоби, несправедливості, фантастичними героями, які творять зло. Вищеперелічені фактори негативно впливають на розвиток емоційної сфери дитини й сприяють виникненню та переважанню негативних емоцій у дітей дошкільного віку. Цим зумовлюється актуальність досліджуваної проблеми.
URI: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/2689
Appears in Collections:ФАКУЛЬТЕТ ПЕДАГОГІКИ, ПСИХОЛОГІЇ, СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ ТА МИСТЕЦТВ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ОСОБЛИВОСТІ НЕГАТИВНИХ ЕМОЦІЙНИХ ПРОЯВІВ.pdf205,55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.