Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3248
Назва: ФІЗІОЛОГО-БІОХІМІЧНІ МЕХАНІЗМИ ФОРМУВАННЯ ПОСУХОСТІЙКОСТІ М'ЯКОЇ ПШЕНИЦІ ЗА ДІЇ МЕТАБОЛІЧНО АКТИВНИХ СПОЛУК
Інші назви: Кваліфікаційна наукова праця на правах рукопису
Автори: Паливода, Юлія Миколаївна
Ключові слова: дисертація
посухостійкість
м'яка пшениця
метаболічно активні сполуки
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Паливода Ю.М. Фізіолого-біохімічні механізми формування посухостійкості м'якої пшениці за дії метаболічно активних сполук. – Кваліфікаційна наукова праця на правах рукопису.
Короткий огляд (реферат): Дисертація на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 091 – Біологія. – Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя, Ніжин, 2023.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3248
Розташовується у зібраннях:Дисертаційні дослідження

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дисертація_Паливода_Ю.pdf2,99 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.