Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3248Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Паливода, Юлія Миколаївна | - |
| dc.date.accessioned | 2024-02-05T08:10:57Z | - |
| dc.date.available | 2024-02-05T08:10:57Z | - |
| dc.date.issued | 2023 | - |
| dc.identifier.citation | Паливода Ю.М. Фізіолого-біохімічні механізми формування посухостійкості м'якої пшениці за дії метаболічно активних сполук. – Кваліфікаційна наукова праця на правах рукопису. | uk_UA |
| dc.identifier.udc | 581.1:633.111:632.112(043.5) | - |
| dc.identifier.uri | http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3248 | - |
| dc.description.abstract | Дисертація на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 091 – Біологія. – Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя, Ніжин, 2023. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.subject | дисертація | uk_UA |
| dc.subject | посухостійкість | uk_UA |
| dc.subject | м'яка пшениця | uk_UA |
| dc.subject | метаболічно активні сполуки | uk_UA |
| dc.title | ФІЗІОЛОГО-БІОХІМІЧНІ МЕХАНІЗМИ ФОРМУВАННЯ ПОСУХОСТІЙКОСТІ М'ЯКОЇ ПШЕНИЦІ ЗА ДІЇ МЕТАБОЛІЧНО АКТИВНИХ СПОЛУК | uk_UA |
| dc.title.alternative | Кваліфікаційна наукова праця на правах рукопису | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Дисертаційні дослідження | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Дисертація_Паливода_Ю.pdf | 2,99 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.