Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/43
Title: ІНДИВІДУАЛІЗАЦІЯ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ В ДНЗ
Authors: Аніщук, А. М.
Keywords: індивід
індивідуальність
диференціація навчання
особистісно - зорієнтоване навчання
Issue Date: 2017
Publisher: Видавництво НДУ ім.М. В. Гоголя
Citation: Індивідуалізація освітнього процесу в ДНЗ : навч. посіб. для студентів вищих навчальних закладів спеціальності "Дошкільна освіта" / уклад. А. М. Аніщук. – Ніжин : НДУ ім. М. Гоголя, 2017. – 202 с.
Abstract: Навчальний посібник містить комплекс матеріалів, структурованих від¬по¬відно до навчальної програми даної дисципліни. Змістове наповнення охоплює аудиторну, самостійну та індивідуальну роботу студентів, надаючи їй системності, послідовності, сприяє формуванню цілісного погляду на про¬блеми навчальної дисципліни та розвитку достатнього рівня узагаль¬нення матеріалів.
Description: У посібнику висвітлено теоретичні основи індивідуалізованого виховання та навчання в дошкільному віці, врахування вікових особливостей дитини та рівня її розвитку при організації навчання та виховання. Розкрито формування самосвідомості у дітей та її роль у становленні особистості дошкільника. Виділено індивідуальні особливості дітей дошкільного віку та їх урахування в педагогічній діяльності. Представлені методики вивчення індивідуальних особливостей дітей, індивідуальна робота з дитиною при підготовці до навчання у школі .
URI: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/43
Appears in Collections:ФАКУЛЬТЕТ ПЕДАГОГІКИ, ПСИХОЛОГІЇ, СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ ТА МИСТЕЦТВ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Анищук_Индивид_в_ДНЗ_МАКЕТ.docx731,12 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.