Перегляд зібрання за групою - Автори Шейко, В. І.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Відображення результатів від 1 до 10 із 10
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Анатомія людини: курс лекцій для студентів спеціальностей 014 Біологія та здоровя людини, 091 Біологія та як інтегра тивна складова курсу Анатомія і фізіологія для студентів спеціальності 226 Фармація, промислова фармаціяШейко, В. І.
2023БІОХІМІЧНІ ПОКАЗНИКИ КРОВІ НА ФОНІ ХРОНІЧНОГО ПІЄЛОНЕФРИТУШейко, В. І.; Анісов, І. О.
2023ВПЛИВ ГЕОХНОКЛІМАТИЧНИХ ФАКТОРІВ НА СТАН НЕЙРОДИНАМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВШейко, В. І.; Весельський, С. П.
2023ВПЛИВ ЛАЗЕРНОЇ ТЕРАПІЇ НА ПОКАЗНИКИ ПЕРИФЕРІЙНОЇ КРОВІ У ЛЮДЕЙ, ЩО СТРАЖДАЮТЬ НА ЗАХВОРЮВАННЯ ОПОРНО-РУХОВОГО АПАРАТУШейко, В. І.; Кучменко, О. Б.; Гавій, В. М.
2024Відтермінований вплив геохронокліматичних факторів на показники гуморальної ланки системного імунітету організму людиниШейко, В. І.; Кучменко, О. Б.; Мхітарян, Л. С.; Гавій, В. М.
2023МІКРОКРИСТАЛІЗАЦІЯ СЛИНИ ЯК МАРКЕРНИЙ ПОКАЗНИК ФІЗІОЛОГІЧНИХ ТА ПАТОФІЗІОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВШейко, В. І.; Сутормін, Д. О.
2024Огляд порівнянь ефективності 2D та 3D цефалограм для вимірювання черепа людиниШейко, В. І.; Кучменко, О. Б.; Мхітарян, Л. С.; Гавій, В. М.
2024Ознайомча практика: методичні рекомендації з навчальної практики для здобувачів вищої освіти першого рівня «Бакалавр» Галузь знань: 18 Виробництво та технології. Спеціальність: 181 Харчові технології ОПП«ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ХАРЧУВАННЯ ЛЮДИНИ»Шейко, В. І.
2023Патологічна фізіологія: курс лекцій для студентів спеціальності 226 Фармація, промислова фармаціяШейко, В. І.; Глазков, Е. О.
2023СТАН ІМУНОЛОГІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ НА ТЛІ РЕГУЛЯРНИХ ЗАНЯТЬ СПОРТОМШейко, В. І.; Кучменко, О. Б.; Гавій, В. М.