Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/1486
Назва: Розвиток креативності дітей дошкільного віку у художній діяльності
Автори: Дмитрієва, Тетяна Олегівна
Ключові слова: креативність
художня діяльність
Дата публікації: 2019
Короткий огляд (реферат): Науковий керівник: к.психол.н., доцент Пісоцький О. П. Рецензенти: канд. пед. наук, доцент. Матвієнко С.І. кан. пед. наук, доцент Фасолько Т. С.
Опис: Тема магістерської роботи “Розвиток креативності дітей дошкільного віку у художній діяльності” досліджувалася на теоретичному та емпіричному рівнях. Результати вивчення представлені у трьох розділах роботи. На теоретичному рівні обґрунтована проблема необхідність розвитку креативності дошкільників у художній діяльності, зокрема: проаналізовано стан вивчення проблеми розвитку креативності у дошкільників у психолого-педагогічних дослідженнях; здійснено огляд та відповідну аналітичну роботу над джерельною базою з вивчення проблеми розвитку креативності дітей дошкільного віку у художній діяльності. Для розв’язання емпіричних завдань дослідження, розроблена програма й методика констатувального, формувального й контрольного етапів педагогічного експерименту. Розроблені критерії, показники та рівні сформованості знань і вмінь вихователів для використання нетрадиційних технік художньої діяльності, дотримання поліхудожнього підходу в освітньому процесі ЗДО на основі інтеграції мистецтв, а також створення предметно-розвивального середовища.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/1486
Розташовується у зібраннях:012 (Дошкільна освіта) Магістерські роботи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Магістерська_Дмитрієва.pdf691,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.