Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/1494
Назва: Виховання моральної культури дошкільників у взаємодії дошкільного закладу та сім’ї
Автори: Сльозка, Оксана Василівна
Ключові слова: моральна культура
взаємодія ЗДО та сім’ї
Дата публікації: 2019
Короткий огляд (реферат): Науковий керівник: к.психол.н., доцент Пісоцький О. П. Рецензенти: канд. пед. наук, доцент. Аніщук А. М. кан. пед. наук, доцент Богдан Т. М.
Опис: Тема магістерської роботи “Виховання моральної культури у дошкільників у взаємодії дошкільного закладу та сім’ї” досліджувалася на теоретичному та емпіричному рівнях. Результати вивчення представлені у трьох розділах роботи. На теоретичному рівні обґрунтована проблема необхідність виховання у дошкільників моральної культури, зокрема: проаналізовано стан вивчення проблеми моральної культури дошкільників у психолого-педагогічних дослідженнях; здійснено огляд та відповідну аналітичну роботу над джерельною базою з вивчення проблеми взаємодії дошкільної установи та родин вихованців, простежено динаміку формування моральної культури у дошкільному дитинстві. Для розв’язання емпіричних завдань дослідження, розроблена програма й методика констатувального, формувального й контрольного етапів педагогічного експерименту. Розроблені критерії, показники та рівні сформованості моральної культури вихованців старших груп, надано їх характеристику, здійснено емпіричну перевірку педагогічних умов та системи роботи з оптимізації виховання моральної культури дітей 5 -6 років.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/1494
Розташовується у зібраннях:012 (Дошкільна освіта) Магістерські роботи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Магістерська_Сльозка.pdf859,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.