Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/1695
Назва: ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС У СТРУКТУРІ ТУРИСТИЧНОЇ ІНДУСТРІЇ УКРАЇНИ
Автори: Буняк, Євгеній Сергійович
Дата публікації: 2019
Короткий огляд (реферат): КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня: магістр географії, туризмознавець, викладач географії; Освітньо-професійна програма: географія туризму, Спеціальність: 103 Науки про Землю Науковий керівник: Філоненко І. М., кандидат географічних наук, доцент Рецензент: Шовкун Т. М. кандидат географічних наук, доцент Рецензент: Зеленська О.О., канд. економ. наук, доцент, Завідувач кафедри туризму ЧНТУ
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/1695
Розташовується у зібраннях:103 Магістерські роботи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
БУНЯК.docx858,55 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.