Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/1972
Назва: Хорове диригування
Автори: Шумська, Л. Ю.
Дата публікації: 2011
Видавець: Видавництво НДУ
Бібліографічний опис: Шумська Л.Ю. Хорове диригування : [навчальний посібник] / Л. Ю. Шумська. – Ніжин : Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2011. – 143 с.
Короткий огляд (реферат): Даний навчальний посібник відповідає меті та завданням основної навчальної дисципліни "Хорове диригування", яка є складовою диригентсько-хорової підготовки майбутніх учителів музики на факультетах культури і мистецтв. У посібнику подається авторська навчальна програма з "Хорового диригування", упорядкована згідно з вимогами кредитно-модульної системи організації навчального процесу у закладах вищої освіти; висвітлюються актуальні аспекти сучасного підходу до змісту та форм навчання у диригентській педагогіці; представлені спеціальні таблиці критеріїв оцінювання знань; викладені теоретичні основи мануальної техніки; представлена авторська методика фактурно-хорового аналізу партиту-ри музичного твору. Для студентів, магістрів та викладачів мистецьких факультетів вищих навчальних закладів, а також для викладачів спеціальних музичних відділів навчаль-них закладів І–ІІ рівнів акредитації та дитячих музичних шкіл.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/1972
Розташовується у зібраннях:Навчально-науковий інститут мистецтв імені Олександра Ростовського

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шумська Л.Ю. Хорове диригування. 2011.pdf3,39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.