Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/2136
Назва: СИСТЕМАТИКА ХОРДОВИХ ТВАРИН Частина І. Риби
Інші назви: Навчальний посібник з зоології для студентів природничо-географічного факультету
Автори: Кедров, Б. Ю.
Пасічник, С. В.
Дата публікації: 2019
Видавець: Видавництво НДУ
Бібліографічний опис: Кедров Б. Ю., Пасічник С. В. Систематика хордових тварин: навч. посіб. з зоології для студентів природничо-географічного факультету. Ніжин, 2017. Ч. 1. Риби. 50 c.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник присвячений одному з фундаментальних розділів курсу зоології – систематиці тварин. У першій частині посібника подано основні правила номенклатури згідно міжнародного кодексу зоологічної номенклатури, а також систематичний спи-сок нижчих хоржових – риб та рибоподібних тварин. Список складено двома мовами – латинською та української і вміщує повний список іхтіофауни Украї-ни, види, що мещкають на території Чернігівської області та найбільш відомі види риб (в тому числі і викопні), що використовуються при вивченні різно-манітних зоологічних дисциплін на кафедрі біології НДУ імені Миколи Гоголя. Підручник призначений для студентів-біологів природничих вузів, та вчителів і учнів загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/2136
Розташовується у зібраннях:ННІ природничо-математичних, медико-біологічних наук та інформаційних технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
макет.pdf1,12 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Screenshot_1.jpg38,65 kBJPEGПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.