Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/2147
Назва: ЦИТОЛОГІЯ
Інші назви: Навчальний посібник для студентів денної та заочної форм навчання
Автори: Кучменко, О. Б.
Марченкова, А. І.
Дата публікації: 2018
Видавець: Видавництво НДУ
Бібліографічний опис: Кучменко О. Б., Марченкова А. І. Цитологія: навч. посіб. для студ. денної та заочної форм навчання. Ніжин: НДУ ім. М. Гоголя, 2018. 147 с.
Короткий огляд (реферат): Мета навчального посібника – забезпечити студентів теоре¬тич¬ним матеріалом для засвоєння клітинно-молекулярних основ життя. Данний посібник допоможе засвоїти, самостійно опанува¬ти, систематизувати й узагальнити знання з актуальних і базо¬вих розділів цитології: мембрана, ядро, поділ клітини, міжклітинні контакти, ділення клітин тощо. Посіб-ник містить завдання для самоконтролю знань у формі тестів та з використанням мікро¬фото¬графій для визначення мікроелектронної струк¬ту¬ри органел. Призначений для студентів спеціальностей 014 Середня освіта (Біологія) та 091 Біологія вищих навчальних закладів, для вчителів біології, а також може бути корисним для студентів коледжів, учнів гімназії та ліцеїв.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/2147
Розташовується у зібраннях:ННІ природничо-математичних, медико-біологічних наук та інформаційних технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МАКЕТ.pdf5,8 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Screenshot_1.jpg74,05 kBJPEGПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.