Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3061
Назва: Особливості виконання джазу
Автори: Павленко, О. М.
Ключові слова: джаз
джазовий ритм
джазова гармонія
джазова імпровізація
джазовий акомпонемент
Дата публікації: 2023
Видавець: Видавництво НДУ ім. М. Гоголя
Бібліографічний опис: Павленко О. М. Особливості виконання джазу: методичні рекомендації для організації самостійної роботи здобувачів вищої освіти. Ніжин: НДУ ім. М. Гоголя, 2023. 41 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації адресовані здобувачам різних освітньо-кваліфікаційних рівнів вищої освіти («фаховий молодший бакалавр», «бакалавр», «магістр») мистецького спрямування галузі знань 02 Культура і мистецтво та 01 Освіта/Педагогіка для організації самостійної роботи у процесі музично-інструментальної підготовки. Основна мета рекомендацій полягає у поглибленні знань про музично-виражальну систему джазу, а саме джазовий ритм, гармонію, імпровізацію та особливості виконання джазових творів у процесі формування інструментально-виконавської компетентності. Пропоновані методичні рекомендації можуть бути корисними і для викладачів закладів фахової передвищої освіти, початкової мистецької освіти для осучаснення власної методики викладання гри на музичному інструменті та всіх зацікавлених осіб.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3061
Розташовується у зібраннях:ФАКУЛЬТЕТ ПЕДАГОГІКИ, ПСИХОЛОГІЇ, СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ ТА МИСТЕЦТВ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Павленко О.М._Особливості виконання джазу.pdf5,35 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.