Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3170
Назва: Психологічні аспекти емоційного вигорання викладачів ВНЗ в умовах війни
Автори: Кресан О. Д.
Ключові слова: емоційне вигорання
викладач ВНЗ
ВНЗ
війна
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Кресан О. Д. Психологічні аспекти емоційного вигорання викладачів ВНЗ в умовах війни // Березневий науковий дискурс 2023 на тему: «Детермінанти посилення ролі освіти у повоєнному відновленні України». Збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції для освітян (м. Чернігів, 22 березня 2023 року). Чернігів : ГО «Науково-освітній інноваційний центр суспільних трансформацій», 2023. 335 с. С. 269-271.
Короткий огляд (реферат): Освітній процес в Україні після початку повномасштабного вторгнення Росії на територію нашої держави відбувається в умовах постійного стресу, напруги та загрози для життя, що не може не позначитись на психологічному здоров’ї його учасників. Це стосується і шкільного навчання, і вищої освіти. Джерелом стресу в процесі здобуття освіти у ВНЗ під час війни є як дистанційна, так очна форми навчання. Оскільки постійні повітряні тривоги, переміщення в укриття, відсутність електрики та інші труднощі, з якими стикаються учасники освітнього процесу, спричиняють виникнення емоційної напруги, стресу та відповідних наслідків для фізичного і психологічного здоров’я особистості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3170
Розташовується у зібраннях:ФАКУЛЬТЕТ ПЕДАГОГІКИ, ПСИХОЛОГІЇ, СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ ТА МИСТЕЦТВ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези_Кресан_Чернігів2023.pdf321,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.