Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3227
Назва: Сучасний стан і особливості розвитку закладів розміщення та ресторанного господарства Чернігівського району
Автори: Княгницька, Яна Олександрівна
Дата публікації: 2023
Короткий огляд (реферат): КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня магістр Галузь знань: 10 Природничі науки, Спеціальність: 103 Науки про Землю Студентки Княгницької Яни Олександрівни Науковий керівник: Філоненко Юрій Миколайович, кандидат географічних наук, доцент Рецензенти: Барановський Микола Олександрович, доктор географічних наук, професор Когатько Юрій Леонідович, кандидат географічних наук, старший науковий співробітник
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3227
Розташовується у зібраннях:103 Магістерські роботи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Княгницька Я. маг.роб..docx5,72 MBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.