Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3467
Назва: Українське хорознавство
Автори: Шумська, Л. Ю.
Костенко, Л. В.
Дата публікації: 2023
Видавець: Видавництво НДУ ім. М. Гоголя
Бібліографічний опис: Українське хорознавство: хрестоматія / уклад. Шумська Л. Ю., Костенко Л. В. Ніжин: НДУ ім. М. Гоголя. – 2023. – 450 с.
Короткий огляд (реферат): Хрестоматія «Українське хорознавство» – перший в історії сучасної вищої музичної освіти України навчальний посібник, у якому систематизовано представлені фрагменти наукових праць, навчальних та методичних видань вітчизняних музикознавців, диригентів та хормейстерів, фундаментальні праці та науково-методичні роботи яких створюють міцну теоретичну базу для розробки сучасного курсу хорознавства, як категорії загального музикознавства. Включені до хрестоматії тексти статей, навчальних посібників та монографій, в яких висвітлено окремі аспекти історії, теорії, практики хорового мистецтва та диригентсько-хорової педагогіки, підібрані та згруповані відповідно до п’яти тематичних розділів: І. Хорова культура України; ІІ. Технологічні засади організації хорової звучності; ІІІ. Аналіз та інтерпретація хорового твору; ІV. Професійна діяльність хорового диригента; V. Диригентсько-хорова педагогіка. Ці матеріали можуть варіативно застосовуватись для форматування змісту навчальних програм з дисципліни «Хорознавство» для здобувачів різних освітніх рівнів.Розраховано на студентів, магістрантів та викладачів мистецьких факультетів (відділень) вищих та фахових передвищих закладів музичної освіти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3467
ISBN: 978-617-527-280-0
Розташовується у зібраннях:ФАКУЛЬТЕТ ПЕДАГОГІКИ, ПСИХОЛОГІЇ, СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ ТА МИСТЕЦТВ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Укр Хорознавство на друк.pdf4,41 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.