Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/1029
Назва: ОСОБЛИВОСТІ ПЕРЕКЛАДУ ТЕРМІНІВ ТУРИСТИЧНОЇ ТА РЕСТОРАННО-ГОТЕЛЬНОЇ ГАЛУЗІ В ЕКОНОМІЧНИХ ТЕКСТАХ
Автори: Ювковецька, Ю. О.
Ключові слова: туристична індустрія
готельно-ресторанна справа
Дата публікації: 2017
Видавець: Видавництво НДУ ім. Миколи Гоголя
Короткий огляд (реферат): Автором розглянуто особливості перекладу з англійської мови на українську термінів в економічних текстах туристичної та ресторанно-готельної галузі. Наведено визначення таких понять, як "туристична індустрія" і "гостинність", визначено, які слова можуть вважатися термінами в економічних текстах туристичної та ресторанно-готельної сфери, чим терміни відрізняються від загальновживаних слів, наведено приклади. У статті також розглянуто види термінів за їх будовою (прості терміни, складні і терміни-словосполучення), наведено приклади кожного типу термінів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/1029
Розташовується у зібраннях:Наукові записки. Серія "Психолого-педагогічні науки". 2017 р., № 3

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
32.pdf198,59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.