Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3240
Назва: Мовні кулінарні реалії США: лінгвокультурний аспект
Автори: Московченко, Вікторія Олександрівна
Дата публікації: 2019
Короткий огляд (реферат): Науковий керівник: кандидат педагогічних наук, доцент кафедри германської філології Нагач Марина Володимирівна; Рецензенти: кандидат філологічних наук, доцент кафедри перекладу та філології ПВНЗ України Університету Короля Данила Тхір М. Б., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов НДУ ім. М. Гоголя Талавіра Н.М.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3240
Розташовується у зібраннях:035 Філологія (Германські мови) Магістерські роботи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Московченко Маг Робота 2019.docx322,54 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.