Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3472
Назва: Громадська дипломатія
Автори: Мицик, Л.М.
Дата публікації: 2024
Видавець: Видавництво НДУ ім. М. Гоголя
Бібліографічний опис: Мицик Л.М. Громадська дипломатія: навчально-методичний посібник. – Ніжин: НДУ ім. М. Гоголя, 2024. – 64 с.
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичний посібник віддзеркалює зміст, мету і завдання курсу «Громадська дипломатія», вміщує авторську навчальну програму курсу, плани семінарських занять, списки рекомендованих джерел і літератури до кожної теми заняття та до курсу в цілому. Курс покликаний розкрити роль громадської дипломатії в демократизаційних процесах сучасності, можливості громадського діалогу у створенні позитивного іміджу держави в міжнародному середовищі. Посібник відповідає вимогам кредитно-модульної системи організації навчального процесу. До посібника включені методичні матеріали до усіх основних форм навчальної діяльності студентів (лекція, семінар, case study) та розгорнута характеристика системи її оцінювання. Посібник розрахований на студентів гуманітарних та соціально-політичних спеціальностей вищих навчальних закладів, аспірантів, викладачів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3472
Розташовується у зібраннях:ФАКУЛЬТЕТ ФІЛОЛОГІЇ, ІСТОРІЇ ТА ПОЛІТИКО-ЮРИДИЧНИХ НАУК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
макет-1 ГД.pdf569,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.