Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3750
Назва: Транскордонне та трансрегіональне співробітництво
Автори: Бровко, А. Г.
Дата публікації: 2024
Видавець: Видавництво НДУ ім. М. Гоголя
Бібліографічний опис: Транскордонне та трансрегіональне співробітництво: навч.-метод. посіб. / уклад.: А. Г. Бровко. – Ніжин: НДУ ім. М. Гоголя, 2024 – 32 с.
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичний посібник підготовлений для студентів факультету філології, історії та політико-юридичних наук спеціальності «Міжнародні відносини суспільні комунікації та регіональні студії». У посібнику представлено програму курсу, теми індивідуальних занять, плани семінарських занять, список рекомендованої літератури, орієнтовний перелік питань для самопідготовки та тезаурус. Курс покликаний забезпечити формування уявлень про транскордонне та трансреогіональне сівробітництво у сучасному світі, ознайомити здобувачів освіти з основними етапами формування, принципами розвитку та формами транскордонного співробітництва. Посібник відповідає вимогам кредитно-модульної системи організації навчального процесу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3750
Розташовується у зібраннях:ФАКУЛЬТЕТ ФІЛОЛОГІЇ, ІСТОРІЇ ТА ПОЛІТИКО-ЮРИДИЧНИХ НАУК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
методичка ТКС Бровко А.Г. - Альона Бровко (1).pdf441,99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.